четвртак, 1. септембар 2011.

ПЕТИЦИЈА: НЕЋУ ГЕЈ-ПАРАДУ У МОМ ГРАДУ!


Противим се одржавању геј-параде пошто сматрам да она није демократско право на протест, већ средство притиска на домаћу јавновност од стране локалних и глобалних тоталитарних лобија како би се разорила породица и традиционалне вредности.

Противим се одржавању геј-параде пошто сматрам да ЛГБТ активисти злоупотребљавају особe са хомосексуалним опредељењем и геј-парадом покрећу процес наметања идеологије хомосексуализма целом друштву.

Противим се одржавању геј-параде пошто сматрам да су проблеми хомосексуалаца много мањи него општа обесправљеност свих социјалних слојева у Србији, а за рачун привилеговане мањине страначких и тајкунских олигарха, као и колонијалних банака и амбасада.

Противим се одржавању геј-параде пошто сматрам да Србији и Београду није потребно изазивање нереда у време опште нестабилности у земљи и свету.

Противим се одржавању геј-параде пошто не желим да српски полицајци и грађани буду изложени сукобима и повређивању како би режим испунио жеље, услове и хирове Ангеле Меркел, Гвида Вестервелеа и других бриселско-вашингтонских политичара.

Нема коментара:

Постави коментар