четвртак, 4. август 2011.

АКЦИЈА И ЗА СЕЛО И ЗА ГРАД! МИ СМО ПОРОДИЦА!

У Сомбору је данас, на Благу Марију, освануо билборд Двери Српских! Већ стижу похвале и захвалнице суграђана што макар неко у Сомбору скреће пажњу на опстанак породице.

Постављањем билборда укључили смо се у кампању украшавања Северне Србије и започели информисање наших суграђана поводом отварања Канцеларије Повереништва «Двери» у Сомбору.

За првих месец дана оглашавања можемо захвалити брату Угљеши Булатовићу из села Фекетића који нас је братски подржао, и саборном труду сабораца из Сомбора, Стапара и Кљајићева (приложници: Милан Мишчевић, Станко Гагић, Димитрије Цепанчић, Мирко Чекић, Момир Миливојевић, Бранислав Ђумић и Катарина Цар). Сви заинтересовани да својим идејама и скромним прилозима помогну даље оглашавање и рад Канцеларије у Сомбору нека нам се слободно јаве и придруже. Ово је модел како «Двери» раде – саборно, јавно, братски.

На билборду се налази предивна фотографија са породичне шетње у Београду у нијансама српске тробојке. Определили смо се најпре за поруку која нас најпримереније описује: «Ми нисмо партија, ми смо породица!» То није флоскула, то је чињеница иза које сви стојимо. Немојте нас другачије дефинисати и представљати. Време је да Сомборци схвате да убрзано нестајемо, што се највише осећа у сомборским и апатинским селима.

Билборд је постављен на најпрометнијем породичном месту у граду, на великој градској пијаци («Зелена пијаца»). Ту се свакодневно сусрећу село и град, млади и стари, углавном породични људи! Мајке са децом, баке, па и сомборски очеви, воле да се шетају зеленом пијацом која се налази у самом срцу ионако зеленог града.

Скренули смо пажњу, сад је ред да се што боље упознамо. Адреса сомборске канцеларије је: Венац Војводе Радомира Путника 14 А, телефон 064/29-45-405.

Добродошли!





Нема коментара:

Постави коментар