понедељак, 3. октобар 2011.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ ПЕТИЦИЈЕ "НЕЋУ ГЕЈ ПАРАДУ У МОМ ГРАДУ"

Честитамо и захваљујемо свим саборцима и присталицама "Двери", а пре свега свим грађанима Сомбора који су се својим потписима храбро одупрли хомосексуалном тоталитарном режиму. Удруженим и синхронизованим снагама, успели смо одбранити част породичне Србије.

Близу 800 Сомбораца, за само 2 дана борбе, храбро се одупрло вишеструко бројнијем и надмоћнијем противнику (стране амбасаде, прозападне странке и медији, тајкуни...). Удруженим снагама у градовима и селима широм Србије Дверјани су успели да саберу огроман број сабораца и тако потисну Уједињене монополе Србије са улица српске престонице.

Честитамо Вам прву победу породичне Србије и захваљујемо што сте у њу уградили велики део себе!

У Србији нема геј параде – рефрен је који још увек одјекује Србијом. Неко ће се можда питати зашто је отказивање тзв. „Параде поноса“ победа грађана Србије, па и Сомбораца који су томе допринели? У национално и економски пониженој и посрнулој земљи, манифестација „Параде поноса“ је ругање суштинским и егзистенцијалним проблемима обичног човека.

Зато је ово победа породичног система вредности која пружа наду и веру у друштвени заокрет. Потребно је бавити се правим темама, међу којима породица мора бити на првом месту. Покрет Двери - За живот Србије изражава захвалност свим грађанима Сомбора који су потписали нашу петицију за отказивање геј параде, било електронски, било јавно на Улици Краља Петра Првог.

Захвалност је тим већа што су петицију потписивали грађани различитих вероисповести и националних припадности. Захваљујемо и јавним личностима које су нас подржале у овој кампањи, као и свим друштвеним групама и организацијама које су дале допринос у овој заједничкој борби. Указујемо посебно на значај саопштења Његове Светости патријарха српског Господина Иринеја овим поводом.

Осећај да смо победили у једној од значајнијих борби за породичне и друштвене вредности у Србији ипак је помућен тешким стањем наших сународника на Косову и Метохији, те и овом приликом позивамо државне органе да се сада пуном снагом и са повећаном озбиљношћу посвете пружању сваке врсте помоћи Србима на барикадама на северу јужне српске покрајине.

Наш допринос овом свенародном и државном окретању ка најважнијој теми – одбрани Косова и Метохије огледа се у одлагању Породичне шетње за неки други термин. Петицију за смену Бориса Тадића почињемо од понедељка, 3. октобра у више од 50 општина Србије, јер неко мора да одговара за катастрофалну политику "Европа нема алтернативу" која је Србе на Косову и Метохији довела до руба опстанка.

Позивамо све оне који су заједничким деловањем остварили ову победу да се сада истим снагама усмеримо на подршку српском народу на барикадама на северу Косова и Метохије.

На послетку, захваљујемо се од срца и свим медијима који су храбро и професионално извештавали о овој акцији и победи породичне Србије.

Информативна служба
Покрета "Двери" - За живот Србије
Повереништво за Сомбор

Нема коментара:

Постави коментар