уторак, 19. јул 2011.

РАДОСНА ВЕСТ ЈЕ КРЕНУЛА ПО СРБИЈИ!

Позивамо присталице и пријатеље "ДВЕРИ" који су у могућности да обезбеде билборде у Сомбору и по Западно-бачком округу да нам се јаве.

На билбордима преносимо радосну поруку коју смо најчешће чули обилазећи Србију: Коначно имам за кога да гласам! Уколико је то порука коју бисте и ви радо пренели пријатељима, у медијском мраку Србије, билборди поред пута су добро решење да је сви заједно упутимо што већем броју истомишљеника.

После појављивања првих билборда "Двери" у Чачку са јасном политичком поруком – Коначно имам за кога да гласам, постављена су још два на Ибарској магистрали у близини места Моравци код Љига. Билборди су се појавили захваљујући донацији дугогодишњег пријатеља "Двери" из Њујорка, Михаила Павловића који је родом из овог краја. Сваки пријатељ "Двери" постаје део историје. Помагати опстанак Србије је и част и обавеза. (погледај: http://www.dverisrpske.com/sr-CS/pokret-za-zivot-srbija/novosti/dogadjaji/bilbordi-dveri.php)

"Двери" се за помоћ обраћају искључиво своме народу и желе да зависе једино од свога народа, задржавајући тако своју независност и самосталност у политичком деловању. 

Драги Сомборци хајде да се потрудимо да и ми пренесемо своме роду радосну поруку:

"КОНАЧНО ИМАМ ЗА КОГА ДА ГЛАСАМ"

dverisombora@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар