среда, 9. мај 2012.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГГ "ДВЕРИ СОМБОР" ПОСЛЕ ЂУРЂЕВДАНСКИХ ИЗБОРА

Кулминација медијске цензуре о којој Двери причају већ 13 година за све што је антирежимско у овој држави, догодила се управо у изборној ноћи, када ниједан медиј није био спреман да озбиљно јави да се догодила једна српска политичка револуција.

Двери су на ове изборе изашле самостално, по први пут, без икаквих калкулација са било којим делом овог страначко-паразитског система, било власти било опозиције. Двери су прешле цензус у више од 10 локалних парламената у Србији, за председничког кандидата добиле више од 100 хиљада гласова, док смо на парламентарним изборима добили близу 200 хиљада гласова бирача који су подржали долазак једне нове политичке опције после 22 године истих и смене истих на власти и у опозицији.


Не констатовати чињеницу да сe овакво политичко изненађење десило на српској политичкој сцени, а бавити се медијима, говори о крајњем степену цензуре у коме су данас наши медији. Да ли је могуће да баш ниједан медиј нема жељу да направи интервју са представницима Двери или објективан новинарски прилог о резултатима Двери које су се први пут појавиле у њиховом граду и уопште на изборима?

Користимо ову прилику да поздравимо све наше саборце, пријатеље, добротворе, бираче Двери у Сомбору и широм Србије, српских земаља и посебно дијаспоре – који су дали поверење нашем Покрету и који су омогућили стварање новог политичког покрета за дугорочно бављење политиком у српском, националном и државном интересу.

Посебну захвалност изражавамо свим бирачима у дијаспори који су несумњиво на првом месту ставили  Двери - тако да смо у Чикагу и Торонту постигли победнички резултат.

Честитамо свима који су водили ову борбу заједно са нама последњих годину дана, а посебно нашим бирачима који су смогли храброст да, упркос свим притисцима, цензурама, манипулацијама и другим врстама неправилности на овим изборима, храбро и достојанствено дају шансу новим људима и новој политици. Можемо да обавестимо грађане Сомбора да смо сигурно прешли цензус на покрајинском и републичком нивоу, а да смо за првих годину дана рада у Сомбору добили глас од 2000 присталица, и без обзира на цензус, достигли својим резултатом поједине странке које се баве политиком већ 20 година. Очигледно је да је дошло време за генерацијску смену и власти и опозиције. Наши резултати говоре да је ово један велики почетак! Захваљујемо се свим грађанима који су нас подржали, и поносно објављујемо:

НИКАДА НЕЋЕМО ОДУСТАТИ ОД СОМБОРА И СРБИЈЕ!

Служба за информисање "Двери Сомбор"

Нема коментара:

Постави коментар